Plonkers Pleasure Trial 2020 gaat niet door!

Na veel wikken en wegen heeft het bestuur van Motorclub Arnhem besloten om de 2020 editie van de Plonkers Pleasure Trial te annuleren.
Door de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus brengt dit teveel onzekerheden met zich mee.
De Christmas Pleasure Trial staat nog gewoon op de planning!

The 2020 edition of the Plonkers Pleasure Trial is canceled! Due to the current developments of the COVID-19 virus the risks are to high.
We hope to see you during the Christmas Pleasure Trial or the 2021 edition of the Plonkers Pleasure Trial!

Classic Trial training Sleen 4 juli a.s.

Op zaterdag 4 juli organiseert trialclub Zuid-Oost Drenthe een Classic trial training, zie hieronder voor meer informatie. Beste Classic Trial Liefhebbers,                         Paar weken geleden hebben we de Coronaproof Classic Trial Training gehad, naar verluid een leuke dag geweest, waarna we hebben besloten om het nog een keer te doen. Dat gaat  gebeuren op zaterdag 4 Juli 2020 van 12.00 tot 17.00 uur op de trialbaan van Trialclub zuid-oost Drenthe te Diphoorn nabij Sleen. Maar zoals we gisteren hebben vernomen van de KNMV mogen we ook weer “wedstrijden” rijden, uiteraard met de bekende beperkingen, die we allemaal kennen. Ik heb overleg gehad met…

Verder lezen

De woensdag gaat weer veranderen!

Vanaf aankomen woensdag, 20 mei, gaat het Motorsportpark Gelderland midden weer open in de avond!
Dit betekend dus dat het terrein ‘s middags gesloten is!
Trainen kan vanaf woensdag van 17.00 tot 21.00, vergeet niet om jezelf voor maandag 0.00 in te schrijven om te mogen trainen!

MOTORSPORTPARK GESLOTEN!

Ook het Motorsportpark Gelderland Midden moet voorlopig het hek dicht laten zitten in verband met de maatregelen omtrent het Corona virus.

Dit betekend dat de instructieochtend NIET door gaat!

Hou de website en de website van het Motorsportpark in de gaten voor het laatste nieuws!


De CTN wedstrijd van 22 maart in Rotterdam is ook geannuleerd!

Zondag 15 maart instructie ochtend!

Aankomende zondag, 15 maart, staat onze eerste instructieochtend van 2020 gepland!
We beginnen om 10.00 tot 12.00, dan kan je na 12.00 het geleerde zelf gaan oefenen.

Tijdens deze instructie ochtend zullen onze trainers weer een leuke en enerverende ochtend bezorgen.
Van opstapper tot expert, iedereen is welkom.
De non-stops van de tweede clubtrial staan er nog, dus het oefenen op een ander spoor of met een trainer de puntjes op de i zetten is allemaal mogelijk.
Door de kleine groepjes per trainer is er voldoende tijd en persoonlijke aandacht mogelijk.
Weet je alles al dan kan je natuurlijk ook zelf gaan trainen.

Net als voorgaande edities zal er een groepje gevormd gaan worden voor de beginners met het behandelen van de basistechnieken. Ook als je nog nooit hebt getriald kun je hier al aan mee doen!

Clubtrial 8 maart

Op zondag 8 maart staat de tweede clubtrial voor 2020 gepland!Voor beginners t/m experts, voor pre-65, twinshock én moderne motoren.Ook niet-MCA leden kunnen meedoen! Aanvang 10.00 uur.Milieumat verplicht!Lopen in het rennerskwartier! Om mee te kunnen doen moet men wel aan de volgende voorwaarden voldoen:1) Men moet wel in het bezit zijn van een rijderspas van Motorsportpark Gelderland Midden2) Men moet een KNMV basisport licentie hebben.3) Niet MCA leden moeten een dagtrial trainingspas kopen à € 10,00 bij de ingang van het terrein van Motorsportpark Gelderland Midden. Na de MCA clubtrial blijven de pijlen van de uitgezette Nonstops nog een week staan. Zodat men nog op de ander trainings dagen de…

Verder lezen

Clubtrial 23 februari 2020

Afgelopen zondag was al weer de eerste MCA clubtrial van 2020.’s Morgens om 8.00 uur, toen de uitzetters aan de gang gingen om 5 Non-stops met 6 verschillende kleur sporen uit te zetten, regende het matig, met wat wind maar niet koud.In 2 uur tijd was het toch weer gelukt om 5 gevarieerde Non-stops uit te zetten met 4 uitzetters.De meeste uitdaging was om de vele plassen te vermijden in de Non-stops, maar deze plassen waren tegelijk weer een natuurlijke afzetting, begrenzing van de diverse kleuren sporen in de Non-stops. Uiteindelijk waren er 10 controle kaarten ingeleverd.Helaas liep de motor…

Verder lezen

Boomstammen gesponsord door Renzo Hop bosbouw.

Tijdens de werkzaamheden op het terrein eerder deze maand heeft Renzo Hop van Renzo Hop Bosbouw uit Schaarsbergen ons kosteloos voorzien van enkel nieuwe boomstammen. Met zijn prachtige combinatie heeft hij onder toeziend oog van Peter van de Sluis de stammen gelost.Renzo is in de wintermaanden actief in de bosbouw, in het voorjaar en zomer (wanneer er niet in het bos gewerkt mag worden) maakt hij, van door hem gekapte hout, prachtige meubelen en overkappingen. Voor meer informatie kijk eens op zijn Facebook pagina of bel hem op 06-25037536.

Verder lezen

Sportlicentie 2020 en MCA.

Het nieuwe jaar is al even begonnen maar graag willen wij toch nog even de KNMV Basis Sportlicentie bespreken. Dit blijkt toch wel weer nodig te zijn.Dit jaar zullen wij nog actiever gaan controleren of rijders in het bezit zijn van een geldige licentie.Twee van onze bestuursleden (Nico Sluis en Remy Janssen) zullen tijdens de openingstijden van het trialterrein bij de rijders gaan controleren. Neem dus ten alle tijde je telefoon met de KNMV app mee, of een geprint exemplaar van 2020. Zie je Nico of Remy en heb je nog geen sticker? Meld je dan even bij hen.Wanneer je…

Verder lezen