Heropening trial terrein

Vanaf woensdag 13 mei 2020 zijn wij weer geopend voor trial trainingen voor alle leeftijden, echter zijn hier belangrijke regels aan verbonden.

De meeste regels zullen vanzelfsprekend, wij zullen ze desondanks zeker benoemen zodat het voor iedereen duidelijk is.
Alleen als alle regels van het RIVM worden nageleefd kunnen we open blijven. Bij overtreding zijn we genoodzaakt om je van het terrein te verwijderen.

 • Blijf thuis bij klachten zoals: koorts, hoesten, neusverkouden of benauwdheid.
 • Houdt 1,5 meter afstand van personen buiten jouw huishouden.
 • Schud geen handen.
 • Was je handen regelmatig met water en zeep.
 • Beperk het toiletgebruik op de club door voorafgaand thuis naar het toilet te gaan.
 • Trial terrein is alleen open voor MCA leden en personen die reeds geregistreerd staan met rijderspasje in systeem van Motorsportpark Gelderland Midden en een KNMV startlicentie of KNMV Basissportlicentie of KNMV Dagpas hebben.
 • Zorg ervoor dat je voldoende geld op hebt staan op je MSPGM rijderspasje mocht je contributie zijn verlopen of voor de aanschaf van een trial dagpas. Het doen van contante betalingen is NIET mogelijk.
 • Trial terrein is open op woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur (vanaf 20 mei op de woensdagavond 17.00 – 21.00 ),
  zaterdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur,
  zondag van 9.00 – 13.00 uur.
 • Om te komen trainen moet je je van te voren opgeven per e-mail via secretaris@motorclubarnhem.nl
  Opgeven voor zondag kan tot 19.00 de vrijdagavond ervoor
  Opgeven voor zaterdag kan tot 19.00 de donderdagavond ervoor
  Opgeven voor woensdag kan tot 19.00 de maandagavond ervoor
  Zonder vooraanmelding kan er NIET gereden worden!
 • Parkeren gebeurt in de daarvoor aangegeven vakken, bij de ingang van trial terrein, er is een vak voor rijders t/m 12 jaar en een vak voor 13 jaar en ouder.
 • Parkeer ruim van elkaar.
 • Kinderen t/m 12 jaar en trial rijders van 13 jaar en ouder, trainen apart van elkaar op het aangegeven stuk trial terrein.
 • Zorg dat je rijderspas van Motorsportpark Gelderland Midden en je KNMV basissportlicentie bij je hebt.
 • Per jeugdrijder wordt maximaal 1 begeleider toegestaan.
 • Het gehele terrein is tot nader order verboden voor publiek.
 • De kantine is gesloten, er kan alleen bij hoge uitzondering gebruik gemaakt worden van het toilet.

Helaas hebben we in verband met de regels rond het Coronavirus enige tijd geen gebruik kunnen maken van onze accommodatie.
Dit is een situatie die niet te voorzien was. Omdat in deze periode onze kosten gewoon doorlopen (huur en onderhoud van de trialbaan) willen wij onze leden vragen om  ook over deze sluitingsperiode de betaling van de contributie op de normale manier voort te zetten.

Om onze club draaiende te houden kunnen wij het geld niet missen.

Heropening trial terrein voor leden t/m 18 jaar.

Door de recente versoepelingen van het RIVM is door het KNMV en het NOC/NSF mogelijk gemaakt ons terrein open te kunnen stellen voor jeugdleden tot en met 18 jaar.
Echter, zijn hier wel regels aan verbonden, wanneer deze regels niet nageleefd worden zullen er consequenties volgen!
De meeste regels zullen vanzelfsprekend, wij zullen ze desondanks zeker benoemen zodat het voor iedereen duidelijk is.

Verder lezen

Verslag en uitslag clubtrial 8 maart 2020

Zondagmorgen was het droog met wat wind en temperatuur rond de 10 graden. Perfect weer om te trialen. Met 5 personen weer 5 Non-stops met 6 sporen uitgezet.Om 10.00 uur was het rennerskwartier al goed gevuld met rijders.Er waren ook weer een 4 tal nieuwe leden, die we uiteraard hartelijk welkom heten.Er waren ook diverse toeschouwers en een fotograaf.Gezien de behaalde strafpunten waren de Nonstop van een goed niveau en bood voldoende uitdaging.Met 40 ingeleverde controle kaarten was het een heel goed bezochte clubtrial. Alle opbouwers, triallisten en toeschouwers bedankt. Na de MCA clubtrial blijven de pijlen van de uitgezette…

Verder lezen

Werkzaamheden en onderhoud aan het terrein.

Afgelopen zaterdag is er een begin gemaakt met onderhoud en andere werkzaamheden aan ons trialterrein.De firma Renzo Hop heeft zaterdag enkele nieuwe boomstammen gebracht en onder leiding van Peter van de Sluis deze op enkele locaties neergelegd.Nog niet allemaal op hun definitieve plek.Zaterdag is er door diverse lieden afval van het terrein opgeruimd, het is onvoorstelbaar hoeveel gevulde vuilniszakken dit opleverde… Enkele struiken en bomen zijn onder handen genomen zodat we niet meer onze helm stotenDiverse rioleringsbuizen zijn door Harald doorboord en vervolgens vastgezet met stalen steigerbuizen om te voorkomen dat deze in de toekomst loskomen op het zanderige ondergrond.…

Verder lezen

Zondag 23 februari Clubtrial!

Op zondag 23 februari staat de eerste clubtrial voor 2020 gepland!Voor beginners t/m experts, voor pre-65, twinshock én moderne motoren. Ook niet-MCA leden kunnen meedoen! Aanvang 10.00 uur.Milieumat verplicht!Lopen in het rennerskwartier! Om mee te kunnen doen moet men wel aan de volgende voorwaarden voldoen:1) Men moet wel in het bezit zijn van een rijderspas van Motorsportpark Gelderland Midden2) Men moet een KNMV basisport licentie hebben.3) Niet MCA leden moeten een dagtrial trainingspas kopen à € 10,00 bij de ingang van het terrein van Motorsportpark Gelderland Midden. Na de MCA clubtrial blijven de pijlen van de uitgezette Nonstops nog een week staan. Zodat men nog op de ander trainings…

Verder lezen

2 Day Trial CostaBrava 16/17 november 2019.

Aan de Costa Brava in het plaatsje S’Agaró wordt jaarlijks in november een prachtige 2 daagse classic trial georganiseerd. Inschrijving en start is in Hotel S’Agaró. Na meer dan 5 jaar er over gepraat te hebben zijn we dit jaar naar Spanje vertrokken. Donderdag voor de wedstrijd zijn wij, Berry, Herman jr en ik aangekomen in S’Agaró. Berry om zijn fraaie aluminium achterbruggen te verkopen en Herman en ik om te rijden. Eduard  kon helaas niet mee maar middels groepsapp bleef hij op te hoogte. Je kan daar in een Hotel verblijven of gewoon met je camper langs de weg…

Verder lezen

Verslag en uitslag Team Trial zondag 2 december.

Het had ‘s nachts gevroren en om 8.00 uur s’morgens was het donker, koud en de grond wit door de vorst.De eerste hindernis was het slot openen van het hek want dat was ook bevroren , met een beetje teflon spray en een aansteker, toch het slot open gekregen. We waren met z’n drieën, Michelle Peters, André Peters en ondergetekende, om  de Non-stops voor de MCA team trial uitzetten.Het leek wel op een vervoegde kersttrial, met die witte omgeving! Het was een hele toer om toch de pijltjes in de bevroren grond te krijgen, maar meestal was bij een graspolletje,…

Verder lezen

30e Christmas Pleasure Trial, 22 december 2019!

Op zondag 22 december organiseert Motorclub Arnhem voor de 30ste keer de Christmas Pleasure Trial! De Christmas Pleasure Trial is een gezellige trial wedstrijd en een goede manier om met de andere trialisten het jaar af te sluiten. Deze trial is geschikt voor alle rijders, van beginner tot expert!Er kan mee worden gereden in de volgende klasses: Modern Pre-65 Twinshock Ladies Trial Net als tijdens de Plonkers Pleasure Trial organiseren wij ook bij deze trial de “Ladies Trial” een aparte klasse voor trialende dames! Alle dames rijden in hun eigen klasse en niveau. Uiteraard worden de uitslagen ook bij het…

Verder lezen